New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

P.C. Hooftstraat

De duurste winkelstraat van Nederland. Gevestigd in de wijk Oud-Zuid. Tientallen wereldmerken, zoals Louis Vuitton, Cartier, Chanel en Gucci, hebben er een winkel. Regelmatig worden er bekende Nederlanders gespot. Dure auto’s staan er altijd wel geparkeerd. Vrijwel alle grote merken willen alleen een winkel in de P.C. Hooftstraat en nergens anders in Amsterdam. Daardoor is er een wachtlijst.


Tips

Nick op 18 Sep. 2012 12:33

Wat een uiteenlopende verhalen! Ik vind de PC een fijne straat met mooie winkels en een mooi aanbod. Het is jammer als bepaalde winkels zo tegenvallen qua service, maar ik wil een compliment maken over de winkel van Salvatore Ferragamo; altijd vriendelijk personeel, behulpzaam en geduldig. Bovendien kennen ze de meeste klanten bij naam! Sowieso is de PC een leuke bezienswaardigheid.


Sean op 04 Jul. 2012 01:00

Paar jaar terug 1 keer geweest. 99 procent snobs daar. Ligt ook nog es buiten het epic center van Amsterdam. Geef mij maar liever de binnenstad. Van alles te vinden daar wat ook mooi is. En ja, als je van de mode ditjes en datjes bent dan moet je vooral naar de PC gaan, misschien ook echt leuker als je je eigen PC meeneemt en niet je laptop hahaha :)


BN-er op 25 Oct. 2011 16:48

Ik kom er met enige regelmaat, wordt anders te veel herkend. Het is niet echt gezellig in de PC. Het leven is meer dan uiterlijke schijn. Ga meestal in Gorredijk (Frl) winkelen. Topmerken en veel gezelliger publiek.


Denise op 03 Aug. 2009 17:54

leuke straat met mooie merken. ga op een terrasje zitten, bestel een cappuchino'tje en geniet van de mensen die die langs komen rijden met te dikke auto's en dito zonnenbrillen. Is echt leuk. Verder zijn er ook minder prijzige winkels. De echt dure winkels zijn toch Chanel, Valentino, Louis Vuitton enz. Have fun!!


Henk op 16 Apr. 2009 15:04

Over de PC Hoofdstraat wordt zo groot over gedaan maar in principe valt het erg tegen


Caroline op 31 Mar. 2009 13:59

Hahahhaaha nou inderdaad. Vind het zowiezo nergens over gaan dat ze (victoria) moet zeggen dat je een SUV nodig hebt en dat ze een vaste klant is. Voel je je nou heel wat ofzo? Ik ben daar vorige week voor t eerst geweest om te shoppen en heb er wel een paar leuke dingen gekocht. MAARRRRR....je moet wel echt geld hebben wil je daar LEKKER kunnen shoppen. Dus voor mij is 2/3 x in het jaar daar wat kopen genoeg ;-) Verder lopen er daar mensen rond die er leuk uitzien maar meestal denken dat ze heel wat zijn en dat vind ik jammer. Het is echt zien en gezien worden.


Anouk op 10 Mar. 2009 15:13

Victoria, als je zelf Gooische vrouw bent ben je wel behoorlijk dom met zelf het spellen van 'Gooische' met je 'gooise'.


M op 05 Jan. 2009 13:14

Is ook onzin dat je een SUV nodig hebt "om erbij te horen" Wat is er mis met de benenwagen?


Ash-Lee op 29 Dec. 2008 12:04

Lieveschat, een SUV is een auto. bijvoorbeeld een Range Rover ofzo.


Jacoline op 14 Nov. 2008 15:20

sorry hoor, wilde een weekend lekker shoppen daar, maar ben niet in het bezit van een suv kan iemand vertellen wat het is?!


Janice op 27 Aug. 2008 15:13

Veel meisjes lopen hier per see rond om ontdekt te worden als 'model' door de beroemde merken zoals Chanel. Dit werkt echter vaker niet....


Anoniem op 27 Jul. 2008 17:36

het is geweldig ik raad het iedereen aan echt top! Héél Amsterdam is top. deze winkel straat is duur, maar het geld absoluut waard!


Victoria op 13 Apr. 2008 20:22

Hier moet je zijn om alle dingen vande luxe merken te kopen. ik als gooise vrouw kom hier vaak om dure tassen en jurken te kopen je moet wel een suv hebben wil je serieus genomen worden maar ik heb daar geen last van ik ben vaste klant


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Amsterdam