New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Kloosterstraat

Houd je van meubels uit de vorige eeuw? Dan mag je de Kloosterstraat niet missen. Van woensdag tot en met zondag, vanaf een uurtje of 13.00, kun je er terecht. Zeker als je van meubels uit de sixties en seventies houdt, is het leuk om er een kijkje te nemen. Overigens is Antwerpen ook de stad voor antieke meubels. Deze vind je in de Leopoldstraat.


Tips

Hans op 22 Nov. 2007 13:12

Waar de commerciële activiteiten zich op zaterdag vnl. op en rond de Meir lijken te situeren concentreren ze zich op zondag vnl. in en rond de Kloosterstraat en de even verderop gelegen Hoogstraat. Zoals in de rest van het land zijn de Antwerpse winkelstraten op zondag verlaten maar in de Kloosterstraat en de Hoogstraat zijn de talloze boeken- en antiekzaken gelukkig wél open. Op het Sint-Jansvliet tussen Kloosterstraat en Hoogstraat staat op zondag ook een leuk antiekmarktje opgesteld. Een aanrader voor al wie de rest van de stad een beetje als "doods" ervaart op zondag!


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Antwerpen