Tips Athene

Lykavittos op 25 Jan. 2010 17:15

Een hoge berg in het midden van het centrum. Je kunt omhoog lopen of met een treintje. Vanuit hier kun je op de top een lekker bakje koffie pakken en heel athene bewonderen. Erg mooi ook in de avond!


Athens by night op 23 Dec. 2009 23:36

Athene is het mooiste als het er donker is. In juli en augustus is de Akropolis dan vaak gratis te beklimmen en je kunt vanuit daar natuurlijk heel de stad overzien. Het is ook mooi de berg naar de Glyka Petos te beklimmen. Vanuit daar heb je het mooiste en puurste uitzicht over de stad. De zee van lampjes is het mooiste wat ik ooit heb gezien.


Microlima op 04 Oct. 2007 12:48

Ben je op zoek naar een boulevard te midden van alle drukte in Athene. Ga dan naar Microlima. Dit ligt aan de kust tussen Piraeus en de kust. Voor lekkere vis restraunts. Even een kijkje nemen.


Beste Souvlaki op 04 Oct. 2007 12:45

In Plaka, de oude wijk onder de Acropolis kan je in de straat bij het metro station de beste en meest bekende Souvlaki bestemming vinden van Athene.


Karolina op 18 Sep. 2007 23:47

Athene is de stad voor mij ,veel te bezichtigen, en om nog eens de oude sfeer te proeven van de grieken...de oude markt en vele andere mooie dingen. De mensen in Athene zijn gastvrij, en aardig ondanks dat het zo`n grote stad is. Het uitgaan is super van heerlijke voorgerechtjes eten, en genieten van het uitzicht van de Akropolis,romantisch met zonsondergang;-)tot heerlijk lang tafelen met heerlijke goddelijke gerechten;-) Het uitgaan is geweldig van heerlijk zitten in royale banken tot swingen in een dancing.. Alles is snel te bereiken zelfs het strand ,en niet duur met de metro. Winkelen ,geweldig ,Plaka het einde ,en super leuke kleding!Het hoeft niet duur te zijn ,je kunt het zo duur maken als je wilt ,hotels zijn er in diverse prijzen ,en over het algemeen vrij netjes. Wanneer je aankomt in Athene bespreek met de taxi chauffeur je prijs dat kan je veel geld besparen;-)Ook kun je je taxi in nederland al reserveren als je dat wilt.Maar ik zou zeggen ontdek het zelf ,en laat je betoveren....


Plaats tip


Weer in Athene

licht bewolkt
6 °C

licht bewolkt

Nuttige info

Ligt in Griekenland
De euro
1 uur later
±4 uur vliegen

Akropolis

» meer bezienswaardigheden