Dit domein staat te koop. Interesse? Stuur een e-mail naar dmitar@rebelinternet.eu. Wees snel, we verkopen op korte termijn.

British Museum

Het nationale museum van Groot-Brittannië. Gelegen aan Great Russell Street. Je vindt er meer dan één miljoen jaar menselijke geschiedenis terug. Van stenen werktuigen, lang voor Christus, tot een muntje uit Nepal. Het museum heeft één van de grootste collecties ter wereld; het heeft miljoenen objecten in beheer. Elk jaar komen er vijf miljoen bezoekers. De toegang is gratis, alleen voor tijdelijke voorstellingen moet betaald worden.


Tips

Anoniem op 07 Dec. 2009 17:21

Dit is echt een leuk museum, er is zoveel te zien! Ik ben er vorig jaar met school geweest en het was veel te groot. Dit jaar ga ik weer en dan heb ik nu de tijd om alles een goed te bekijken.Een echte aanrader voor mensen die geschiedenis interessant vinden!


Liselore op 20 Nov. 2008 11:44

Absoluut fantastisch! Met name de collecties van het oude Mesopotamië zijn om te schuimbekken!!


Anoniem op 24 Jun. 2008 16:57

het is heel leuk om te doen en te bekijken


Krista op 11 Dec. 2007 15:02

Fantastisch museum. Veel te groot; aan een dag heb je wel genoeg maar van het lopen word je hartstikke moe. Die Engelsen waren wel jatmozen zeg! Er staan allemaal originele Egyptische en Griekse monumenten. Echt super interessant als je van die geschiedenis houdt. Bovendien is het gratis!


Anoniem op 13 Oct. 2007 14:19

We zijn met school naar dat museum geweest, nou neem van mij aan in 1 dag heb je misschien 1 kant van 1 verdieping gezien zo verschrikkelijk groot. maar wel geweldig!


Elise op 24 Jun. 2007 12:54

Je kunt ook prima lunchen in dit museum!


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Barcelona