New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Camp Nou

Het voetbalstadion van de populaire club FC Barcelona. In 1957 voltooid. Capaciteit: 98.787. In 2007 wordt het stadion uitgebreid naar 118.000 zitplaatsen. Het stadion bezoek je in combinatie met het Barcelona Museum. In dit museum vind je veel over de geschiedenis van de club. Ook alle gewonnen bekers zijn er te bezichtigen. Kaartjes voor thuiswedstrijden zijn bij het stadion te koop. Je moet hiervoor wel in de rij staan én een beetje geluk hebben.


Tips

Hussie op 27 Jun. 2010 22:06

Ja wat moet je hier nou over zeggen, gewoon weg indrukwekkend. We zijn naar museum geweest en een rondleiding in het stadion gehad met als toetje het veld mogen zien vanaf de spelers tunnel en reserve bankjes, tribune en de persboxen. Echt een aanrader.


Nathalie op 28 Aug. 2009 17:57

wij zijn er geweest in augustus en wij vonden het wel de moeite waard hoor,heel mooi stadion en het musuem is ook heel goed!ik vind het een echte aanrader!


Liselore op 20 Nov. 2008 11:20

Mwah, ben niet echt een voetballiefhebber, maar vond het opzich best grappig om te zien. De 3D-show vooraf is alleen hilarisch, zo slecht en amateuristisch! Het heeft totaal geen toegevoegde waarde.


Johan op 25 Sep. 2008 18:06

Een kaartje bemachtigen kan ook makkelijker! Je hebt in Barcelona ServiCaixa. Hiermee kun je kaarten kopen voor theater, cinema, sport en andere zaken. Voor een voetbalwedstrijd kun je zelfs je stoel kiezen! Ticket wordt direct geprint, dus geen wachtrij. In Ausiás Marc is in iedergeval zo'n ServiCaixa te vinden (rechts van Plaza Catalunya).


Michel en margit op 21 May. 2008 18:56

Afgelopen weekend zijn we 3 dagen naar Barcelona geweest waaronder een bezichtiging in het stadion Camp Nou. Echt gaaf om een keer een kijkje te nemen "achter de schermen". De persruimte gezien, het stadion zelf, allerlei andere ruimtes. Echt de moeite waard als je er een keer bent!!


Bieke op 13 May. 2008 10:47

Ik ben er al een keer geweest en het was indrukwekkend om te zien. Ook al ben ik niet zo aan voetbal, het was heel interessant. Achteraf heb ik dan nog een voetbal T-shirt gekregen :D


Maartje op 05 Feb. 2008 17:20

Als je de kans hebt ga dan vooral naar een wedstrij toe! Is absoluut de moeite waard. Je kunt meestal 2 dagen van te voren nog wel aan kaarten komen.. Deze kun je kopen bij het stadion aan de loketten. Er is van te voren maar 1 loket open dus je moet er even omheen lopen. De moeite waard want het is mij nog altijd gelukt om kaartjes te krijgen!


Me op 24 Jan. 2008 12:10

Ik weet niet egt wat het is is het ook wat voor anderen die er niet veel over weten?


Barca-fan op 10 Dec. 2007 12:10

Ik ben er geweest eind augustus en het was naast indrukwekkend om te zien heel leuk. Zo zijn wij onverwachts tijdens een training aangekomen. We hebben ALLE bekende voetballers gezien en er niet eens voor hoeven betalen! Supervet!!!


Judith op 30 Nov. 2007 15:24

Voor ik 16 euro ga betalen om een voetbalstadion van binnen te mogen bekijken.... ik ben nog voor de kassa weer teruggekeerd....


Ivo Haak op 16 Oct. 2007 18:35

Ik als echte voetballiefhebber heb echt mijn ogen uitgekeken. Wat een indrukwekkend stadion, je beleeft het ook helemaal door de rondleiding. Je mag overal komen en ziet echt alles. Van het veld top de nok van het stadion. Het is niet mooi maar zo onntzettend indrukwekkend. Als je ook maar iets met voetbal hebt en je hebt een uurtje over is het je geld dubbel en dwars waard! Al was ik dit weekend alleen daar geweest, was mijn weekend geslaagd! 1 woord GEWELDIG!!


Bram op 07 Oct. 2007 00:37

Bah, als je niet van voetbal houdt is het echt weggegooid geld en wikipedia geeft voldoende een beeld. Erg commercieel en irritant. Je kunt er niet in minder dan een uur doorheen door de uitgestippelde route.


Jeroen op 12 Jun. 2007 23:09

Als je aankomt met de toeristenbus dan denk je: "mwah, zo groot is het niet!". Maar als je dan de binnenring opstapt dan denk je: "WOW"


Marc den Hollander op 11 Jun. 2007 17:30

Super mooi stadion natuurlijk, neem ook zeker een kijkje in het Museum om al onze Nederlandse helden te bewonderen.


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Barcelona