Dit domein staat te koop. Interesse? Stuur een e-mail naar dmitar@rebelinternet.eu. Wees snel, we verkopen op korte termijn.

Covent Garden

Een buurt in de wijk City of Westminster. Eén van de hotspots in Covent Garden is de New Covent Garden Market. Dit is een overdekte, historische hal met eettentjes en terrassen. Regelmatig zie je er straatartiesten en muzikanten. Covent Garden staat ook bekend om de goede shopmogelijkheden. Daarnaast vind je er vele cafés met terrassen. Verder kom je in Covent Garden het Royal Opera House tegen. Dit is één van ‘s werelds meest toonaangevende podia voor opera.


Tips

Melissa op 12 Jan. 2010 19:40

Het was een leuke en gezellige sfeer. De mensen zijn helpvol en het is vrij goedkoop vergeleken met Londen City zelf. Bovendien zijn de artiesten echt een aanrader, de trucjes wisselen van messen tot spijkerbedden tot muziekstukken.


Rieschelle op 07 Jan. 2010 12:14

Convent Garden is echt een hele leuke ervaring. Er zijn talloze tweedehands winkels en erg hangt een gezellige sfeer. The place to be voor echte struiners!


Fanny op 03 Jan. 2010 20:46

In de buurt van Covent Garden een aanrader om iets te eten: Pasta Brown, superlekker, supergezellige ambiance en niet duur !


Hilde op 21 Oct. 2009 09:57

Covent Garden was voor ons de gezelligste plek die we zijn tegengekomen in Londen. Beneden in de overdekte hal waren elke late namiddag muzikanten die hun ding deden en veel volk lokten.


Charissa op 05 Jan. 2009 15:41

Ik heb er geweldig gelachen voor een street performance van een man. Gigantische Engels humor had ie in huis en hij maakte goed gebruik van de interactie met de mensen. Hij liet mensen keihard schreeuwen en juichen zodat er nog meer mensen kwamen kijken. Zijn uiteindelijke act was om zich in te wikkelen in doorzichtig folie van kop tot teen. En hij stond er in zijn zwembroek in de 2 graden celcius, lekker koude dus. Toen dat gedaan was en uiteindelijk een gat werd gemaakt bij zijn mond voor zuurstof, probeerde hij in een minuut tijd zichzelf te bevrijden uit deze wikkel en het was hem gelukt!! Ja dit noem ik nu show geweldig!!!


Anoniem op 15 Jul. 2008 17:33

Wanneer je naar london gaat ook al is het maar voor een kort weekend, zeker naar Covent Garden gaan. Er zijn street performences, veel gezelligheid, kraampjes, heerlijke muphins een mooie sfeer en vanuit daar is het een klein stukje lopen naar Leicester Square waar veel kraampjes zijn om goedkope musical kaartjes te verkrijgen zijn. Want West End is ook zeker aan te raden! De theaters zijn van binnen zelf al heel mooi...!


Vincent op 07 Mar. 2008 11:51

Zeker de moeite waard om te gaan bekijken. Een prachtige hal en veel gezelligheid. In de hal zijn ook kraampjes met leuke spulletjes waaronder mooie kettingen! Verder veel mooie winkels voor de dames en voor de heren diverse gezellige terrasjes!!


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Barcelona