Dit domein staat te koop. Interesse? Stuur een e-mail naar dmitar@rebelinternet.eu. Wees snel, we verkopen op korte termijn.

Leicester Square

Een bekend plein. Gelegen in de uitgaanswijk West End. Midden op het plein staat een standbeeld van de Engelse toneelschrijver en dichter William Shakespeare. Aan het plein zitten diverse grote bioscopen. Regelmatig vinden er filmpremières plaats en schuifelen celebraties er over de rode loper. Verder kun je op Leicester Square kaartjes kopen voor de vele theatervoorstellingen.


Tips

L op 01 Aug. 2009 20:47

Leuk plein, dat mooi centraal ligt. Overdag kun je 'r heerlijk even zitten om te lunchen of bij te komen. 's Avonds is het er ook gezellig! Restaurants direct aan het plein zijn wat duurder, maar een paar straatjes van het plein af heel betaalbaar!


Martijn op 10 Oct. 2007 09:17

Dit plein is voor mij echt het hart van Londen. Overdag is het echt een gezellig centrum en 's avonds kan je er fantastisch stappen. In de buurt van dit plein is de club After Skool te vinden. Dit is echt een aanrader, zeker als je met alleen lokale studenten een feestje wilt bouwen.


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Barcelona