Dit domein staat te koop. Interesse? Stuur een e-mail naar dmitar@rebelinternet.eu. Wees snel, we verkopen op korte termijn.

Olympisch Park

Het terrein waar in 1972 de Olympische Spelen plaatsvonden. In het aangelegde, heuvelachtige park vind je het Olympisch Stadion, restaurants, concerthallen en verschillende fiets- en wandelpaden. Tegenwoordig is het Olympisch Park een enorm recreatiegebied. Verder zit het BMW Museum er dicht in de buurt. Hetzelfde geldt voor het hoofdgebouw van BMW, dat vormgegeven is als een viercilindermotor. Als je het Olympisch Park of het BMW-museum wilt bezoeken, stap je uit bij metrohalte Olympiazentrum.


Tips

Hans op 04 Jul. 2007 13:09

Ik heb het Olympisch Park op een donderdag in mei bezocht en het maakte een beetje een desolate indruk. Het voetbalstadion ziet er na 35 jaar nog altijd even modern uit. Helaas waren er toen ik er was geen rondleidingen mogelijk. Vanop de tumulus van oorlogspuin naast het stadion heb je een prachtig panorama over de stad alsook een prachtig zicht op het stadion. Architectonisch hoogstaand vond ik ook het olympisch zwembad waar je gewoon kan binnenstappen om een fotootje te maken. Je moet dan wel de tropische temperaturen binnenin trotseren. Het nieuwe BMW-gebouw even verderop is nog in aanbouw maar ziet er veelbelovend uit.


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Barcelona