Dit domein staat te koop. Interesse? Stuur een e-mail naar dmitar@rebelinternet.eu. Wees snel, we verkopen op korte termijn.

Piccadilly Circus

Een bekend plein. Aangelegd in 1819. Op deze manier werden de straten Piccadilly en de toen net aangelegde Regent Street met elkaar verbonden. Tegenwoordig is Piccadilly Circus een belangrijk verkeerspunt en een ontmoetingsplaats voor Britten en toeristen. Opvallend zijn de neonreclames op de panden rondom het plein. Verder is er een standbeeld te zien van de Griekse God Anteros (de tweelingbroer van de God van de liefde, Eros). Onder Piccadilly Circus vind je het gelijknamige metrostation.


Tips

George Herting op 10 Apr. 2012 06:35

Ik was er voor het eerst in september 1964. Het maakte toen veel indruk en sindsdien ga ik bijna elk jaar wel 'n keer op de treden van de fontein zitten.


Meisje op 12 Aug. 2010 12:06

Als je in Londen bent moet je dit ook hebben gezien al is het maar voor even... 's avonds vooral mooi om te zien.


Liselore op 20 Nov. 2008 12:10

Ik heb het gezien, maar snap niet zo goed wat er zo mooi aan is. Ja, er zijn veel neonreclames en veel verkeer, maar om dat nu echt een bezienswaardigheid te noemen...


Aanrader op 21 Nov. 2007 12:42

Ik ben ook op dit plein geweest en ik vond het magnifiek. Als je van drukte houdt en shoppen is dit de aangewezen plek. En die neonreclames zijn overweldigend!


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Barcelona