Dit domein staat te koop. Interesse? Stuur een e-mail naar dmitar@rebelinternet.eu. Wees snel, we verkopen op korte termijn.

Temple Bar

Gewoon eerlijk zijn. Je gaat toch voor de pubs naar Dublin!? En die pubs vind je in Temple Bar (én natuurlijk in heel Dublin). Temple Bar, een paar straten vol met pubs, is het toeristisch epicentrum. Ook Dubliners komen er graag. Verder zijn er diverse restaurants en boetiekjes. Als je een hotel boekt, is de kans groot dat je in Temple Bar terechtkomt. Temple Bar ligt aan de zuidkant van de rivier de Liffey.


Tips

Jetser op 22 Aug. 2008 13:30

Dublin is super gezellig! (gisteren teruggekomen) Cafe en Seine is inderdaad indrukwekkend! Maar de echte (Ierse) sfeer vind je alleen in de Temple Bar. Wij waren vooral gecharmeerd van Fitzsimmons, in de Temple Bar, een bar, Nightclub, restaurant en een groot dakterras. elke avond hele goeie live bands (met muziek van o.a. U2 en Johnny Cash) in de bar. Voor de Pubs met de traditionele ierse muziek en sfeeren kun je ook in de Temple Bar terecht, Gogartys, The Aunt, Cafe de Temple Bar, The Farrington's zijn hier mooie plekken voor! Dublin is zeker een aanrader!


Scheppie op 09 Mar. 2008 09:59

een gezellige stad dat Dublin - ook in Temple Bar was het goed toeven, maar wij vonden toch Cafe En Seine het allermooiste (Dawson Street) - genoeg te doen daar, maar dit terzijde. Wel je loopschoenen meenemen naar Dublin: geen Metro, maar lopend goed te doen hoor !


Wim vandemelebroeke op 14 Feb. 2008 15:17

gisteren ook in Temple Bar geweest. Meega toffe buurt war iedereen vrolijk is en lacht


Ruben Bos op 11 Jun. 2007 23:47

Kan niet wachten totdat ik hier weer een pint mag drinken!


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Barcelona