New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Badhuis Széchenyi

Eén van de beroemdste badhuizen van Boedapest. Gelegen in het Stadspark Városliget bij het Heldenplein. Het badhuis werd aan het eind van de negentiende eeuw aangelegd ter gelegenheid van het duizendjarig bestaan van Hongarije. Széchenyi is gevestigd in een prachtig, historisch pand. Naast zwembaden en sauna’s kun je er ook terecht in de bekende thermale baden. De temperatuur van deze baden is nooit lager dan 30 graden. Badhuis Széchenyi is één van de grootste badhuizen van Europa. Voor een kleine vergoeding kun je naar binnen. Het badhuis is samen met Badhuis Gellért zeer populair bij locals en toeristen. 


Tips

De Graaf op 19 Nov. 2012 19:05

Het badhuis is mooi om te zien en heerlijk warm water. Helaas is de hygiene zeer slecht, het ruikt er naar urine. De vloer is smerig (geen scheiding tussen schoenen en blote voeten). Een schilderbeurt zou aan te raden zijn. Had er voor meer van verwacht n.a.v. de entreeprijs.


Ineke v.Weelie op 19 Jan. 2009 01:12

Park is geweldig, warmwaterbron in meertje, prachtige kastelen, en het zeer mooie badhuis. Lief restaurantje aan het meertje, wij waren in de winter, sneeuw,ijs, sprookje.


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Boedapest