Deze website is te koop, mail voor info naar [email protected]

Tips Bologna

Anoniem op 21 Jun. 2013 10:47

Bologna is een prachtige stad met een open en ontspannen sfeer. Vergeet ook niet San Luca te bezoeken, lieft per voet vanui de stad.


Hannelore op 04 Mar. 2012 13:32

Voor mensen die graag local en betaalbaar eten willen: In de via San Felice (ongeveer huisnummer 80) heb je een traditionele kleine pasta-koffie-aperitivobar. Fijne eigenaars. Leuk voor een ontbijtkoek en een koffietje, een pasta met wijntje op de middag of een aperitivo rond 18u (vooral de americano of negroni zijn heerlijk). Veel locaal volk zodat het iets minder toeristisch aanvoelt.


Michael op 19 Jun. 2011 01:55

bologna is een zeer mooie stad alleen zijn er 3 min punten die je zeker moet weten 1 de prijzen van het drinken zijn enorm duur gem.4a5eur. voor 1 cola dan nog maar zwijgen over de wijn... 2. het eten is niet duur maar je krijgt weinig 3. s'nachts voel je u niet veilig op straat, allemaal groepjes jongeren die rondhangen maar voor de rest is het heerlijk de lekkerste pizza's vindt je daar en zeker te proberen is de bolognaise saus met parmazaankaas


Bas van Duivenbooden op 17 Feb. 2008 15:00

Ieder jaar gaan wij minimaal 1x naar Bologna. Een prachtige stad, heel ongedwongen en fantastisch eten!! Ons favoriete (maar simpele) pizzeria is JARI. Sommige avonden komen de buurmannen (>70 jaar) de boel opleuken met hun gezang en gitaarspel. Zeker een aanrader.


Plaats tip


Weer in Bologna

nevel
3 °C

nevel

Nuttige info

Ligt in Italië
De euro
Geen tijdsverschil
±2 uur vliegen

Fontana del Nettuno

» meer bezienswaardigheden