Deze website is te koop, mail voor info naar [email protected]

Heuvel van Montjuïc (Montjuïc)

Een groene oase in de stad. De plek waarop - en rondom - gebouwen voor de Wereldtentoonstelling van 1929 werden gebouwd. Tevens de locatie van de Olympische Spelen in 1992. Je vindt er onder meer het Olympisch stadion, het Olympisch zwembad en een grote atletiekbaan. Een prima plek om eens rustig rond te lopen. Er zijn diverse bars en restaurants.


Tips

Claudia op 30 May. 2010 16:57

Ik vond het geweldig! Niet zozeer het stadion, maar wel de combinatie van dit alles: fabelachtig mooie musea, dit sportcomplex, de natuur, pitoreske restaurantjes, het -in mijn ogen- enge kabelbaantje, basketbalveldjes en hondenuitlaatplekken voor de locale bevolking, supermooi uitzicht, rust en zelfs een heus kasteel. Wij waren zo eigenwijs om naar boven te gaan lopen, maar hierdoor is het wel een van de meest bijzondere ervaringen uit mijn leven geworden!


Liselore op 20 Nov. 2008 11:24

Ik vond er niet heel veel aan. Ik ben met het kabelbaantje omhoog geweest en heb het fort bezocht, maar was er niet heel erg van indruk.


Carsten en Tineke op 28 Apr. 2008 10:45

Leuk om Barcelona in zijn geheel te zien. Wel is het ritje in de kabelbaan leuk maar je betaald voor een enkele reis best wat terwijl je minder betaald voor de montjuic bus waar je dan de hele dag in mag rijden. De rode en de blauwe route. Voordeliger dan de kabelbaan. uitzocht is het mooiste natuurlijk met helder weer.


Koos op 07 Feb. 2008 11:44

Bij het zien van de foto, zou ik niet geprikkeld raken om naar de Heuvel van Montjuïc te gaan. TOCH DOEN, want bovenop staat een enorme ruïne en bij de afdaling aan de zee-zijde kom je door een schitterende cactustuin!


Pieter op 17 Jan. 2008 19:54

Dit park is -meer dan park Guell- geschikt om een boek te lezen, en heerlijk weg te dromen. Er is ook een fantasisch kasteel-slot in de omgeving.


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Brussel