New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Scotch Whisky Heritage

Geen trip naar Schotland zonder whisky, toch!? In het Scotch Whisky Heritage Centre kom je zeker aan je trekken. Je komt alles te weten over het productieproces en de geschiedenis van de Schotse whisky. Je vindt deze toeristenattractie naast Castle Edinburgh. Je krijgt onder meer een film te zien en er is een rondleiding. En ja, je mag ook whisky proeven! Als dat geen goede reden is voor een bezoek…


Tips

Anita en john kenter op 11 Mar. 2008 07:59

hebben de wishkey tour bij het museum gedaan ,was een leuke ervaring. je krijgt een audioset mee waar je alles in je eigen taal krijgt uitgelegd,maar je kunt altijd vragen stellen aan je 'guide'. krijgt ook een kleine proeverij ,aan kinderen word ook gedacht en kunnen iets alco-vrij drinken.het hoe en wat over wiskey word op een leuke manier uitgelegd en gedemonstreerd,na afloop kun je in de winkel je ogen uitkijken over de vele soorten die er in schotland zijn!!!!!!


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Edinburgh