New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Tips Genève

Rondvaart over het meer op 04 Jul. 2007 14:16

Een Rondvaart over het meer van Geneve is - zeker bij mooi weer - een leuk uitstapje. Verschillende maatschappijen bieden rondvaarten aan.


Platzak op 04 Jul. 2007 12:47

Als je niet veel geld te besteden hebt, moet je niet naar Geneve gaan. Reizen op budget kan (zoals in elke stad), maar is in Geneve wel moeilijker. Tips voor stedenreizen op budget: Berlijn en Praag.


Rue du Rhone op 04 Jul. 2007 12:43

Vind je het leuk om naar mensen met geld te kijken? Ga dan naar de Rue du Rhone, de PC Hooftstraat van Geneve. Zeker op zaterdag een aanrader. Op zondag zijn de winkels - net als in heel de stad - gesloten.


Pizzeria's op 04 Jul. 2007 12:39

Een hapje eten in Geneve is best duur. Een tip: loop een pizzeria binnen. Je hebt er veel van in Geneve en ze zijn (vrijwel) allemaal goed!


Fiets huren op 04 Jul. 2007 12:33

Handig in Geneve: een fiets huren! Er zijn verschillende verhuurpunten, waaronder 1 bij het centraal station en 1 aan het Meer van Geneve (niet aan de kant van het historische centrum, maar aan de andere kant). Je betaalt een kleine vergoeding die je later - aan het einde van de dag - weer terug krijgt. Neem wel je paspoort of identiteistkaart mee! De mensen bij de verhuurpunten zijn veelal Afrikaanse vluchtelingen. Met dit (fietsverhuur)project worden ze aan een baan geholpen. En over het fietsen in Geneve... Dat gaat prima! Alleen het historisch centrum wordt een beetje moeilijk. Het ligt namelijk op een heuvel.


Plaats tip


Weer in Genève

vrij veel bewolking
-2 °C

vrij veel bewolking

Nuttige info

Ligt in Zwitserland
De Zwitserse frank
Geen tijdsverschil
±2 uur vliegen

Bloemenhorloge

» meer bezienswaardigheden