New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Grote Bazaar van Istanboel (Grand Bazaar)

Eén van de grootste overdekte markten ter wereld. Voor velen het hoogtepunt van een trip naar Istanbul. Je vindt er juwelen, kruiden, tapijten, kleding van nepmerken, kortom, alles wat je op een markt verwacht. In totaal zijn er meer dan vierduizend winkels. Dagelijks komen er tussen de 250.000 en 400.000 mensen op af. Ook een goede spot op een waterpijp te roken. De Grand Bazaar vind je in de wijk Sultanahmet.


Tips

Anoniem op 28 May. 2015 17:18

ik vind het te warm


- op 03 May. 2008 11:53

Het was gewoon geweldig in de bazaar :D je kijkt je ogen uit bij al die mooie kleurrijke kraampjes en je krijgt spullen inderdaad voor vrijwel niks. Hierbij is een vriendelijk lachje en zeggen dat je uit Nederland komt echter wel noodzakelijk. ´Kijken kijken, niks kopen´ kennen ze allemaal wel van de Nederlanders. En het helpt nog ook. Dus zeker de moeite waard!


Petra op 29 Feb. 2008 21:25

wij,echtpaar en twee kinderen 15 en 9 jaar, vonden de bazaar een bezienswaardigheid op zich, we zijn eind februari hier geweest, en er waren niet veel toeristen, wat de prijs tengoede komt, heerlijk gegeten bij julia s kitchen en een goede plattegrond meegekregen. met een praatje en een lach kom je een heel eind en je kunt zeker tot de helft afdingen, al zitten er ook een paar vervelende mensen bij, buiten bij de marktkraampjes. spijkerbroeken 40 turkse lyra en hele leuke lampjes en snuisterijen die op het vliegveld het dubbele kosten,(zonder afdingen), vooral de osmaanse kraampjes zijn heel bijzonderen de mensen bijzonder vriendelijk, mooie slofjes met grote krullen.


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Istanbul