New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Ramblas (La Rambla)

De toeristische straat van Barcelona. Anderhalve kilometer lang. Gelegen tussen het Plaça de Catalunya en het Monument van Columbus. Een drukke voetgangerspromenade met aan weerszijden smalle autowegen. Het domein van straatartiesten, waaronder een keur aan mimespelers. Je vindt er ook - niet al te beste - restaurants. Overdag, ’s avonds en ’s nachts een druk bezochte plek.


Tips

Hans op 02 Oct. 2011 10:42

Wij zijn pas terug uit Barcelona ik heb al weer heimwee geweldige stad we gaan volgend jaar zeker terug.En mensen laat je niet afschrikken door een lange rij bij de Sagrada Familia je moet daar naar binnen het is verschrikkelijk mooi.En voor wie niet van voetbal houd is het Nou Camp stadion toch echt een aanrader indrukwekkend.


Adw op 01 Mar. 2010 18:20

ik vond het een leuke stad. Het weer zat ook mee. de mime spelers waren goed. er zaten wat matige tussen. maar het is zeker de moeite waard. je hoeft niet ver te zoeken naar restaurants.


E op 06 Sep. 2009 15:08

Ik ben er vorig jaar geweest en het was heel leuk met elke dag levende standbeelden en andere straatacts. Er zijn ook hele leuke winkels. Het was wel raar om in de H


Arie op 26 Oct. 2008 11:12

Een paar dagen de ervaring op gesnoven van de Ramblas, erg indrukwekkend hoor, erg veel te zien en te doen, zeker in de avond uren met de kleine winkeltjes, we sliepen in een NH hotel niet te ver van de Ramblas, met een taxi voor nog geen 7 euro en dan savonds lekker eten bij de haven, heerlijk vis eten. een ervaring die ik een ieder kan aan raden, de dagen vliegen voorbij, kom zeker nog eens terug.


Ik op 06 Feb. 2008 12:56

echt heel leuk daarzo! en j kan er ook geweldig winkelen! super veel leuke winkeltjes! ik zou er het liefst wonen en dan iedere dag gaan shoppen!


Jeroen op 12 Jun. 2007 23:12

Druk en erg toeristisch maar zeker een geweldige ervaring. Loop vooral ook door naar de haven, een geslaagde herontwikkeling van het havengebied met een mooie boulevard en een groot winkelcentrum.


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Istanbul