Tips Kopenhagen

Ontspannen sfeer op 10 Nov. 2009 17:16

Kopenhagen lijkt qua mentaliteit op Nederland. Het is er alleen veel relaxter, niet in de laatste plaats omdat de mensen geen stress lijken te hebben. Ze zijn daardoor vriendelijker. Ook winkel- en horecapersoneel is gezellig en beleefd. Het is alleen wel duur. Een aanrader voor een lang weekend.


Terrassen ook in de winter op 25 Sep. 2008 16:48

Wat mij op viel en bere gezellig was, was dat iedereen ook al was het steenkoud op de terrassen zat ook bij de haven... De terrassen worden ook verwarmt en er liggen overal fleece dekentjes op de stoelen die men over de benen legt als ze op het terrass zitten erg grappig en comfortable.


Halloween at Tivoli op 25 Sep. 2008 16:46

Wij zijn toevallig rond 11 oktober in Kopenhagen terecht gekomen en zaten vlak bij het grote stadspark Tivoli. Dit was echt super mooi versiert en er hing een hele gezellige sfeer alles in het tema halloween. Er liepen ook allemaal griezels rond niet te eng ook niet voor kids. Er was van alles te doen.


Weekend voor kerst! op 27 Jun. 2008 12:01

Ga niet het weekdns voor kerst naar Kopenhagen als je van feesten houdt. Alle studenten keren dan terug naar huis en het nnachtleven is in die periode redelijk uitgestorven...


Tivoli op 26 May. 2008 12:40

Op een zomerse avond een ticketje kopen voor Tivoli en daar nog een paar uur genieten van de unieke sfeer.


Rondvaart op 26 May. 2008 12:39

In het begin van je bezoek aan Kopenhagen moet je zeker een Rondvaart maken vanuit Nyhavn. Vanop de ruime boten krijg je voor een groot deel een goed overzicht van wat er waar overal te zien is in het centrum van de stad: Kleine Zeemeermin, opera, bibliotheek, beurs...


Lucas op 08 Oct. 2007 12:07

Tegenover de hoofdingang van Tivoli (die naast het HardRock Cafe), daar zitten enkele leuke clubs.


Anoniem op 08 Oct. 2007 12:04

De enige kroeg die dacht en nacht open is is HONGKONG, aan de Nyhavn. Gaan andere kroegen dicht, dan gaan velen nog daar naar toe. Het begint er om ca 6.00u gezellig te worden.


Ilona op 23 Jun. 2007 10:01

Een sfeervolle stad, veel hippe winkels. De Nyhaven is erg gezellig. Op een terrasje zitten daar is best prijzig. Of doe zoals veel Denen doen; een sixpack Carlberg kopen en tegenover de terrasjes zitten. Breng ook zeker een bezoek een de oude Carlsberg fabriek, al is het maar om de twee gratis consumpties.


Plaats tip


Weer in Kopenhagen

vrij veel bewolking
3 °C

vrij veel bewolking

Nuttige info

Ligt in Denemarken
De Deense Kroon
Geen tijdsverschil
±2 uur vliegen

Dyrehavsbakken

» meer bezienswaardigheden