New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Sintra

Vraag een inwoner van Lissabon naar zijn of haar favoriete plekken én Sintra is één van de antwoorden. In deze wat hoger gelegen plaats vind je de oude zomerpaleizen van het Portugese Koninghuis. En dat allemaal in een prachtig park. Het Palacio da Pena, een Efteling-achtig paleis, springt het meest in het oog. De combinatie van rust, prachtige gebouwen én een geweldig uitzicht over Lissabon maakt Sintra tot een absolute hotspot! Vanuit het centrum van Lissabon ben je er binnen een uur.


Tips

Alex Slavenburg op 11 Mar. 2010 15:17

Wat een geweldige ervaring om daar rond te lopen zeker het zomer paleis Pena en de omliggende Kastelen en paleizen,een super aanrader om er een aantal dagen rond te kijken


Hans Robert van der Most op 30 Apr. 2009 21:23

Neem de bus naar boven, maar maak niet de fout zoals wij, maar stap bij de eerste bezienswaardigheid uit en hop dan door naar de volgende. De bus gaat n.l. terug naar Sintra via een andere weg. Vanuit de kasteelruines heb je prachtige vergezichten.


M Luppens op 29 Dec. 2008 14:52

Hierbij sluit ik me helemaal aan, wat een surrealistische en prachtige gelegen plaats!


Roelof Smith op 19 Oct. 2008 00:08

Geweldig, je waant je echt in een andere tijd met exotische omgeving


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Lissabon