cascais

mevr. m.g.spoor op 15 Jul 07 00:34

hoe is het vervoer naar cascais vanuit lissabon? per trein of bus , hoe lang duurt dit, waar is in lissabon het station? b.v.d.


Iris op 04 Dec 07 13:16

De makkelijkste manier om van Lissabon naar Cascais te raken is de trein te nemen aan de Cais do Sodré. Een rechtstreekse rit duurt 30 min een stoptrein doet er een uurtje over.

Wanneer je een Lisboa Card hebt aangeschaft reis je ook gratis met de trein. Dit is zeer handig want aan het loket om kaartjes te kopen verstaat men geen engels...enkel Portugees.


eva op 09 Mar 09 17:12

vraag bij de info-balie op de luchthaven van lissabon hoe je het beste, als je goekoop wil reizen met de bus,welke bus er iun die richting gaat en hoeveel het kost. we zijn toen van uit de metro station cais do sodré met de trein gegaan kost ook ongeveer 1.40 euro enkele reis per persoonvia de kaartjes automaat. vraag daar aan de locals hoe het allemaal toegaat. met handen en voeten kwamen we er wel uit.wel altijd kleingeld bij je hebben wel makkelijk
voor bij zulke automaten voor een dagkaart te kopen. kost 4.20 per persoon. je kunt zowel met metro,bus en tram zo'n dagkaart gebruiken voor één hele dag.


Michel op 12 Mar 09 19:05

Trein van albufeira naar cascais.
Weet iemand hoe lang ik dan ongeveer onderwg ben?


Plaats reactie


Weer in Lissabon

vrij veel bewolking
14 °C

vrij veel bewolking

Nuttige info

Ligt in Portugal
De euro
1 uur vroeger
±3 uur vliegen