Deze website is te koop, mail voor info naar [email protected]

Science Museum

Een museum voor wetenschap en techniek. Gelegen aan de Exhibition Road. Het museum bestaat uit meer dan 40 zalen; je kunt er zo’n 2000 tentoonstellingen bekijken. Alle belangrijke uitvindingen van de laatste 300 jaar trekken aan je voorbij. Hoewel, trekken… Het is de bedoeling dat je zelf proeven uitvoert en zo’n beetjes alles aanraakt, ziet en voelt. Per persoon betaal je maximaal 10 pond. Kinderen mogen voor maximaal 8 pond naar binnen. Het Science Museum is het grootste museum voor wetenschap en techniek ter wereld.


Tips

Petra op 13 Aug. 2010 15:07

Erg leuk museum. Mijn man en zoon van 10 waren niet weg te branden van alle proefjes. Wij zijn het afgelopen jaar 2 keer geweest en de entree was gratis (zoals veel musea in londen)


Marcske op 29 Sep. 2009 21:38

Wat een laan vol musea! Hoewel ik geen fysica-liefhebber ben, heb ik er genoten van de uitgestalde proeven. Ook werd het gemis aan een spoorwegmuseum (is in York) rijkelijk goed gemaakt met de tentoongestelde modellen van stoom- en andere locomotieven. Last, but not least: de capsule van een apollo... dè apotheose!


Olga op 19 Dec. 2008 09:51

Het Science Museum is geweldig. Er wordt live uitleg gegeven, je kan er Eniac bekijken, wat wil een nerd nog meer?


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Londen