New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Het Laatste Avondmaal

Eén van de bekendste kunstwerken ter wereld. Een fresco gemaakt door Leonardo da Vinci. Te vinden in de Santa Maria Dell Grazie, een mooi renaissancebouwwerk. De fresco geeft een scène weer van het laatste avondmaal van Jezus. Hier kondigt Jezus aan dat één van zijn discipelen hem gaat verraden. Gemaakt tussen 1495 en 1498. Overigens werkte Da Vinci niet onafgebroken aan dit werk.


Tips

Willem op 08 Jul. 2012 20:14

Gewoon naar VVV kantoortje gaan onder balkon Mussolini. Kaartje kopen, tram 16 pakken, uitstappen voor de deur en.....ademloos genieten. Is me al 2 keer gelukt.


Werner op 22 Aug. 2011 21:37

Via internet kaarten gereserveerd.Dit was echt noodzakelijk want ter plekke kon je geen kaarten kopen.Je reserveerd daarmee een bepaalde dag en tijdstip.Je mag dan 15 min naar binnen waar een gids zijn verhaal doet.Indrukwekkend.


Mel op 22 Aug. 2009 17:12

Wij hadden op een site gelezen dat je minimaal 2 dagen van te voren moest reserveren. Na het lezen van onderstaande ervaringen werden we toch bang dat reserveren kort van tevoren niet meer mogelijk zou zijn. Maar niks was minder waar; we belden 3 dagen van te voren en we konden Het Laatste Avondmaal nog gewoon zien. En dit was ook nog eens midden in de zomerperiode!


Alice op 03 Sep. 2008 17:30

Na het lezen van de ervaringen hieronder heb ik meteen een email gestuurd aan de receptie van het hotel waar ik verblijf over 6 weken. Ik kreeg een paar uur later al een mailtje terug dat ze voor mij twee kaartjes hadden gereserveerd voor een bezichtiging om 09:30 uur met engelstalige gids.


Remy op 29 Nov. 2007 14:38

Het reserveren via internet is niet meer mogelijk, het is noodzakelijk om naar Italië te bellen, een aantal weken van tevoren. Al twee keer in Milaan geweest, twee keer niet gelukt om hier binnen te komen.


Carla de valk op 22 Jul. 2007 11:17

Om grote teleurstelling te voorkomen: een entreekaartje voor een bezoek aan Het Laatste Avondmaal moet je tijdig (minimaal zo'n 6 weken voor bezoek) via internet reserveren, anders kom je niet binnen. Dit staat niet in de OAD informatie, maar zou een goede aanvulling zijn.


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Milaan