New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

San Siro

Het stadion van AC Milan en Inter Milan. Beter bekend als San Siro. Capaciteit: 85.955. Gebouwd in 1925. In 1979 vernoemd naar Giuseppe Meazza, een Italiaanse voetballer die in de jaren dertig van de vorige eeuw de sterren van de hemel speelde. Omdat Meazze vooral bij Inter Milan successen boekte, bleef het stadion voor AC Milan-supporters in de volksmond San Siro heten. Kaartjes voor de wedstrijden zijn soms nog op wedstrijddagen bij het stadion verkrijgbaar.


Tips

Sjak op 31 Jan. 2012 21:36

vraagje is het goedkoper om een ticket bij stadion te kopen of via internet?


Inez op 10 Apr. 2010 09:31

Ik heb tijdens mijn leven in Milaan regelmatig een wedstrijd gezien in het San Siro. De hoogste ring kost ongeveer 12 euro, oplopend tot 300 als je de beste plekken wilt.. Voor de sfeer is de hoogste of middelste ring echter ook prima!


Susanne op 08 Mar. 2009 21:04

Wij zijn afgelopen februari ('09) in Milaan geweest, en hebben ook een wedstrijd van AC Milaan gezien. We hebben op de dag zelf nog kaartjes kunnen kopen, let er wel op dat je een identiteitsbewijs bij je hebt. Zeer zeker de moeite waard.


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Milaan