New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

De Wallen

De één vindt het fantastisch, de ander walgt ervan. Feit is dat de Wallen een topattractie zijn voor toeristen. In meerdere straten staan prostituees achter de ramen. Internationaal staan de Wallen bekend als Red Light District. Dit komt door de rode lampjes die voor de ramen van de prostituees branden. Ook bekende clubs, zoals de Bananenbar, Casa Rosso en Yab Yum zitten er. 's Avonds kan de sfeer er onprettig zijn. Je bent er binnen zo’n tien minuten wandelen vanaf het centraal station.


Tips

Hanneke van bokhoven op 09 Apr. 2014 13:16

Je moet je laten likken is heel fijn


Eva op 10 Mar. 2012 18:54

Ik woon al 12 jaar in Amsterdam en ik fiets best vaak door het gebied van De Wallen. Maar vandaag was ik met het vrijgezellenfeestje van mijn vriendin mee met een Wallentour van Get Events en dat was super leuk!!! Ik kreeg helemaal niet het idee dat het een nare buurt is. Het is eerder een hele leuke en interessante buurt. Ik kan dus iedereen aanraden een bezoekje te brengen!


Piet op 10 Feb. 2009 12:41

Ik vond het zo spannend met alle vrouwen om me heen daar wist ik hoe het voelde om ontmaagd te worden oeh


Chelsy op 27 Jan. 2009 18:31

lijkt me echt erg. Je zou jezelf maar eens moeten verkopen! lijkt me echt niet fijn. En het dan ook nog eens doen met mannen die je niet kent!


Af op 25 Apr. 2008 09:51

Ik heb wel een vrouw gezien met alle kleren nog aan..


Mw de Groot op 26 Jun. 2007 15:12

Onlangs De Wallen bezocht met ons familiebedrijf, erg interessante rondleiding gehad van bureau Top Tours. Leuk om de verschillende verhalen te horen over deze buurt van de gids. Er is veel meer te zien dan alleen 'de dames'. Links is de oude kerk, rechts een kinderdagverblijf, ik vond de buurt echt opmerkelijk en niet verwacht. Zeker een aanrader voor een bezoekje.


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Napels