New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

El Rastro

Een enorme rommelmarkt. Alleen geopend op zondag. Kleren, meubels, schilderijen: werkelijk alles kun je er kopen. El Rastro zou de grootste rommelmarkt ter wereld zijn. En, als je ziet hoe groot het is, zou dat best wel eens waar kunnen zijn. Stap uit bij metrostation La Latina. Vervolgens wijst het zich allemaal van zelf. Trek er, als je van rommel houdt, minstens een paar uur voor uit.


Tips

H-S op 05 Oct. 2009 16:40

Leuk, dit moet je zeker doen danwel gezien te hebben als je in Madrid bent. Overal staan kraampjes die van alles en nog wat verkopen. Zorg er wel voor dat je een goed schoeisel aan hebt en dat je wel de juiste richting op loopt. Dus van boven naar beneden. Anders heb je een leuke uitdaging. Het is op sommige stukken nogal stijl. Het beste is om vanuit Plaza Major richting El Rasto te lopen. Gewaarschuwd mens telt voor twee dus let goed op je spullen.


Anoniem op 27 Feb. 2008 12:27

In een half jaar Madrid ben ik 2x geweest. Vond er niets aan en afdingen is ook niet echt hun ding. Veel te druk en veel ik had veel te veel het idee dat er op elke 10 meter iemand was die me wel zou ontdoen van mijn portemonee (gebeurt regelmatig in Madrid dus wees gewaarschuwd!)


Lis op 18 Nov. 2007 14:59

Het Rastro is inderdaad 'gewoon' een rommelmarkt, maar de sfeer is zo geweldig, zoo heerlijk om gewoon doelloos overheen te lopen, er worden zoveel onzin dingen verkocht, het is super druk, het is super groot, vooral de kleine steegjes afwijkend van het 'grote' pad zijn leuk, vol met antiek winkeltjes, echt een keertje naar binnen gaan ook bij zulke winkeltjes, heel leuk wat je daar allemaal tegenkomt. Je hebt er allemaal niet zo veel aan maar het is wel op en top Madrid en heel erg leuk om als toerist naartoe te gaan en gewoon maar te kijken. Heeel erg op je spullen passen, dat wel!


Remy op 21 Sep. 2007 16:29

El Rastro is op zich wel leuk maar is in feite een veel te grote rommelmarkt. Niets bijzonders eigenlijk.


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Napels