Deze website is te koop, mail voor info naar [email protected]

Harlem

Een wijk op het eiland Manhattan. Vroeger was het een onveilige wijk, tegenwoordig niet meer. De hoofdstraat van Harlem is de 125th Street. Aan deze straat zit ook het wereldberoemde Apollo Theater. Hier werden de carrières gelanceerd van muzieklegendes als James Brown, Marvin Gaye. Diana Ross & The Supremes en Aretha Franklin.


Tips

Anoniem op 23 Jul. 2009 07:11

We hebben hier 3 weken gewoond met ons hele gezin in een appartement. Een heerlijke, kleurrijke wijk met heel veel hele vriendelijke mensen. Een topervaring.Een woensdagavond Apollo theater is een "must" evenals een bezoek aan 1 van de gospelkerken (wel vroeg op, want er komen veel toeristen op af en die worden apart en beperkt binnengelaten!).


Rob op 14 May. 2008 12:28

Gospelkoor en zondagsmis bijwonen? Harlem Your Way Tours unlimited. Geweldig: rondleiding door Harlem en aansluitend bezoek aan een 'zwarte' kerk met fantastische muziek, bezieling en diepgelovige New Yorkers. Een "must see" voor de toerist/reiziger die het Vrijheidsbeeld al (vaker) gezien heeft. reacties: [email protected]


Plaats tip


» bekijk volledige kaart New York