New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Centre Pompidou

Toonaangevend centrum voor moderne kunst en andere kunstuitingen. Geopend in 1977. Het was de droom van de voormalige president Georges Pompidou, die drie jaar daarvoor aan kanker overleden was. In het centrum zit onder meer het Musée National d’Art Moderne. Schilderen, boeken, films, muziek: je vindt het allemaal in het Centre Georges Pompidou. Het is een markant gebouw. De buitenkant is een wirwar van buizen en pijpen in diverse kleuren.


Tips

Piet op 16 Apr. 2009 20:46

we zijn heerlijk bovenin geweest je had dan een lekker uitzicht en we hebben lekker gegeten


Liselore op 20 Nov. 2008 13:26

Het is een prachtig museum in een geweldig gebouw, maar ook het plein bij het museum is altijd erg gezellig. Er zitten veel tekenaars en vaak treden er ook artiesten op.


Kathelijne op 25 Feb. 2008 13:27

Zelf ben ik niet in het Centre Pompidou geweest wegens grote drukte.... Aan de zijkant van het gebouw kan je naar binnen om naar restaurant Georges te kunnen op de bovenste verdieping. Dit is echt een superlocatie! Heel mooi uitzicht, een trendy restaurant waar je ook gewoon een glaasje wijn kan drinken. Kortom, een plekje om geweest te zijn!!


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Parijs