New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Ervaring met gids het colosseum bezoeken?

Daphne op 08 May 13 19:53

Ik ben al een aantal keer in het Colosseum geweest, maar dit jaar willen we het eens proberen met een Nederlands-/Engelstalige gids, om zo meer informatie te krijgen. Je ziet voor het Colosseum veel gidsen staan, maar hoe zie je dat dit goede gidsen zijn, en wat is een schappelijke prijs voor een rondleiding voor 4 personen? En zijn er ook Nederlandstalige gidsen?


peterK op 14 May 13 20:59

Hoi Daphne, Inderdaad je rond laten leiden door het Colosseum olv van een Nederlandse gids geeft een grote meerwaarde aan je bezoek. Officieel moeten de gidsen in het bezit zijn van een "patentino" zoals dat heet hier om te mogen gidsen. Meeste van hen staan dus niet voor het Colosseum om klanten binnen te halen zeker niet de Nederlandse gidsen. Een gids vraagt 50,- per uur t/m 20 personen daarna meer. Er zijn een aantal organisatie die deze tours organiseren. Pas op niet officiele websites etc. Misschien is dit iets wat je zoekt http://www.activiteiteninrome.nl/


Plaats reactie


Weer in Rome

vrij zonnig
10 °C

vrij zonnig

Nuttige info

Ligt in Italië
De euro
Geen tijdsverschil
±2 uur vliegen