New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Stranden

Barcelona is één van die wereldsteden met een strand. Zeker in de zomer een aanrader voor als je wat verkoeling zoekt. Populair is het Playa de la Barceloneta, een strand dat min of meer bij het centrum van Barcelona hoort. Om pakweg tien uur ’s ochtends gaan de strandtenten open. Bejaard Barcelona neemt dan een frisse ochtendduik en dronken jongeren slapen hier en daar hun roes uit. ’s Avonds de plek om te loungen.


Tips

Harrassment op 28 May. 2012 11:09

Heerlijk samen met mijn meissie dagje strand, luieren, zonnen, lekker beetje kletsen, genieten en tussendoor regelmatig irriteren aan de allesverkopers om ons heen. Plotseling enige commotie, mijn meissie die ineens opspringt en halfnaakt over het strand sprint. Tas gestolen achter onze rug vandaan (daarop geattendeerd door een oplettende masseuse achter ons), een paar minuten later meissie terug met TAS ... Bravo, geweldige actie die hier zeker vermeld dient te worden, daar niet iedereen zo snel en adequaat zal kunnen reageren op een ordinaire diefstal als deze. Dus wees alert op dit soort van acties want voor je het weet kun je halfnaakt terug de metro in (met enige mazzel). Viva Barcelona !!


Dorien op 24 Mar. 2008 12:32

Ik heb voor 3 maanden in Barcelona gewoont. Om precies te zijn in het het appartementcomplex in rondje(pleintje) wat aangegeven is op de foto. De Stranden.html">Stranden zijn super mooi. Maar ook de restauranten die aan het strand gelegen zijn. Vooral op zondag want dat paradeert heel Barcelona over de Stranden.html">Stranden. Tip als je in een restaurant aan het strand wil eten wel van te voren reserveren.


Corlijn op 08 Jul. 2007 08:42

heel erg leuk, Er zijn hele mooie gebouwen( Palau de la Música Catalana, ontworpen door Lluís Domènech i Montaner Hospital de Sant Pau, ontworpen door Lluís Domènech i Montaner Sagrada Família, kerk ontworpen door Antoni Gaudí Parc Güell, park ontworpen door Antoni Gaudí Casa Milà (La Pedrera), ontworpen door Antoni Gaudí Casa Batlló, ontworpen door Antoni Gaudí Palau Güell, ontworpen door Antoni Gaudí Casa Vicens, ontworpen door Antoni Gaudí Cryptus in Colonia Güell, ontworpen door Antoni Gaudí) . Een aanrader is ook de magische fontein.Zeker snachts te bezichtigen.Verder staan er 9 UNESCO gebouwen! Zin om een beetje te flaneren ga dan naar la Rambla,en geniet daarna van Calamares en een lekkere vis Paella. Natuurlijk hoort er ook het strand bij.En Musea? Ja,dan raad ik de Museu Gaudi aan en de Museu Picasso.


Jeroen op 12 Jun. 2007 23:17

Moe van het slenteren, shoppen, cultuur happen etc.? Lekker op het strand liggen in de zon. Erg relaxed als je je niet stoort aan de talloze venters en masseuses. Probeer het gewoon eens: voor 5 euro krijg je een heerlijk massage.


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Valencia