New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Beatles Museum (The Beatles Story)

Helemaal fan van The Beatles? Of niet? Hoe dan ook, het Beatles museum is voor iedereen de moeite. Een kaartje kost 10 pond. Onder meer The Cavern Club, de roemruchte club waar The Beatles begonnen, is er nagebouwd. Hetzelfde geldt voor de bekende opnamestudio. Ook leuk: door het brilletje van John Lennon kijken. Je vindt het museum in het oude havengebied Albert Dock.


Tips

Herman Wilke op 23 Oct. 2007 22:56

Ik ben diverse keren geweest in Liverpool. Voor laatste keer bij het slotconcert van McCartney op 1 juni 2003 on The Docks Of The River Mersey. Fantastisch om de historische plaatsen waar de pop muziek is begonnen te bekijken. Niet alleen The Beatles, welke uiteraard het meest grensverlegend zijn geweest, maar ook mensen als Gerry Marsden, Gerry and the Pacemakers van (You'll never walk alone), Cilla Black, Freddy and The Dreamers vonden hun oorsprong in Liverpool. Wat je naast het Beatles Museum in Albert Dock niet mag missen is Mathew Street met de pub's waar John Lennon en Paul McCartney tussen hun optredens door in The Cavern Club, welke ook in Mathew Street is te vinden, kwamen. Totaal heb ik circa 15 dagen door Liverpool gezworven en alle plaatsen bezocht, van Men Love Road, Strawberry Fields, Penny Lane tot de begraafplaats waar Eleanor Rigby ligt begraven. Een ieder die geïnteresseerd kan ik een paar dagen Liverpool aanbevelen om de history van onze hedendaagse popmuziek zelf te bekijken.


Anna op 27 Jun. 2007 14:21

Dit museum is echt zo vreselijk gaaf. Ik ben geen grote fan van de Beatles, vind de muziek wel aardig. Maar dit museum is gewoon te gek! Vanaf het moment dat je de Yellow Submarine binnenkomt word je meegenomen naar de Beatles-tijd!


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Wenen