New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Font Màgica

Een plein met fonteinen aan de voet van de bekende Heuvel van Montjuïc. Ook wel de fonteinen van Plaça d’Espanya genoemd. Ontworpen voor de Wereldtentoonstelling in 1929, die op en rondom Montjuïc plaatsvond. Voor de Olympische Spelen van 1992 volledig opgeknapt. Vooral ’s avonds, als de fonteinen verlicht zijn, trekt Font Màgica veel toeristen en locals. En verkeer. Het is namelijk ook een druk verkeersplein.


Tips

Anoniem op 04 Apr. 2012 12:42

Prachtige show(s)! start om 21.00 uur en eindigt om ca 22.30 uur. Het is wel erg massaal. Duizenden mensen komen kijken naar de show, maar is zeker de moeite waard om naar toe te gaan. Let op: alleen op don/vrij/zat/zon zijn er show's.


Erzsi op 25 Jul. 2009 23:24

Een fantastische fonteinenshow met prachtige klassieke muziek. Je hoeft niet boven te gaan staan om dit mee te maken, want ook beneden heb je een prachtig uitzicht. Er zijn op een avond vier/vijf (dezelfde) uitvoeringen, dus je hoeft niet uren van tevoren een plaatsje te bemachtigen. Neem de metro of een taxi naar Plaza Espagnol en volg de mensenstroom. Die gaan maar een kant op... DE FONTEINEN! TIP: Zorg dat je een WC hebt bezocht voordat je de fonteinen gaat bekijken. Misschien dat er ergens openbare toiletten zijn, maar in de enorme drukte kun je die echt niet vinden.


Barca-fan op 10 Dec. 2007 12:13

Mooi en romantisch. Wij kwamen precies op tijd: muziek speelde en fonteinen kleurde! Heel gaaf om te zien!!


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Wenen