New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Flamencobar La Carbonería

De enige bar in Sevilla waar je gratis naar flamenco kunt kijken en luisteren. Gelegen aan de Calle Levíes. Flamencobar La Carbonería was vroeger een kolenopslagplaats. Tegenwoordig zit je op lange, houten banken en onder een golfplatendak met draaiende ventilatoren. In La Carbonería komen zowel (jonge) Spanjaarden als toeristen. Ook leuk: de grote biertuin. Een bezoek aan de flamencobar betekent niet alleen maar naar flamenco kijken en luisteren. Het is een prima gelegenheid om je hele avond door te brengen. Overigens is flamenco oorspronkelijk zigeunermuziek. Vandaag de dag is het dé muziek van Zuid-Spanje. 


Tips

Ria op 17 Feb. 2015 17:05

Vraag, nu 2015.. wordt hier nog steeds elke avond gedanst??


Jully op 05 Sep. 2011 08:08

Ongelooflijk mooi, zeker de moeite waard.


Joanna op 28 Apr. 2008 14:31

Super ! de sfeer, de muziek , iedereen dol enthousiast, en dan dat pure flamenco gevoel.......en ook de lekkere tapas niet vergeten. Hier moet je geweest zijn als je Sevilla bezoekt.


DE WOLF op 25 Sep. 2007 11:34

SEVILLA OP ZICH, WEER EENS SUPER, DEZE FLAMENCO BAR ZEKER HET BEZOEKEN WAARD, EEN EERLJKE, DOORLEEFDE OVERGAVE AAN DE MUZIEK EN EMOTIES


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Wenen