Expo Terrein

Een terrein met futuristische gebouwen waar in 1998 de Wereldtentoonstelling plaatsvond. Gevestigd in het Parque das Nações. Eén van de hotspots is het Oceanário de Lisboa, een werkelijk reusachtig aquarium, dat jaarlijks een miljoenenpubliek trekt. Verder vind je er onder meer een winkelcentrum, een kabelbaan (prachtige uitzichten over de Taag), restaurants, cafés en de Torre Vasco de Gama, een 104 meter hoge, moderne toren.


Tips

Martin faverus op 17 Apr. 2012 00:08

Expo is eigenlijk het beste gebied van lissabon. Niet ver van het centrum en toch heb je daar het vakantie gevoel, dat komt door de rivier de taag. Het ocenario is erg leuk, het overdekt winkel centrum vasco da gama. het metro,trein station gare oriente, waar je overal van portugal naar toe kunt reizen dus ook naar de algarve, maar de algarve zal echt niet missen als je bij expo bent, echt niet.


Bianca op 08 Jul. 2008 12:58

Expo is een plek om elk jaar terug te keren. Heerlijk om te wandelen langs de Rio Tejo, en te shoppen in centro commercial Vasco da Gama. En om vervolgens uit te gaan bij de gezellige clubs.


Gonny de Groot op 31 Oct. 2007 09:39

De Oceanário de Lisboa vond ik zeer indrukwekkend.


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Lissabon