New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Rossio

Het bekendste plein van de stad. De officiële naam is Praça de Dom Pedro IV, in de volksmond heet het Rossio. Vroeger de plek voor demonstraties en stierengevechten, tegenwoordig een ontmoetingsplaats voor de inwoners van Lissabon. Een prettige chaos. Op het plein vind je onder meer een beeld van Dom Pedro IV en diverse fonteinen. Rondom het plein zitten diverse restaurants, cafés en heel veel winkels.


Tips

Anton op 05 Mar. 2010 20:58

Oktober 2009 waren mijn vrouw en mijn persoontje er en hadden we niet op zulk mooi en warm weer gerekend,meer dan 30 graden! De stad is dan niet op zijn best en de vele stijle heuvels waarop de Stad gebouwd is, zijn dan vermoeiend om te nemen, maar ondanks dat hebben we genoten voor tien en behoorde een dagje strand ook tot de planning van onze niet te vergeten 5daagse naar Lissabon. Een Stad uit duizenden en om er weer terug te komen!


Sabrina op 11 Oct. 2008 20:29

ik ben net terug uit lissabon en ondanks dat de stad erg rommelig en rumoerig is is dit plein erg mooi en groot leuke winkeltjes aardige mensen en netjes


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Lissabon