New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Bernabéu (Estadio Santiago Bernabéu)

Het stadion van voetbalclub Real Madrid. Capaciteit: 80.354. In 1947 in gebruik genomen, toen onder de naam Estadio Chamartin. In 1955 vernoemd naar de succesvolle voorzitter van de club, Santiago Bernabéu. Kaartjes voor wedstrijden krijgen, is vaak moeilijk. Regel het ruim van tevoren en niet ter plekke. Tenzij je je kaartjes bij de zwarthandelaren wilt kopen. Je vindt ze voor en op wedstrijddagen rondom het stadion. Uiteraard betaal je dan meer voor je toegangsbewijs.


Tips

Lis op 18 Nov. 2007 14:57

De tour is echt leuk om te doen, ook voor mensen die geen voetbalfans zijn. Je ziet gewoon alles, dat is wel speciaal om eens te doen dus, echt een heel groot stadion is het.


Remy op 21 Sep. 2007 16:16

Afgelopen mei tegen Espanyol tickets via een zwarthandelaar (het was uitverkocht) geregeld. 50 Euro in plaats van 20 Euro, helemaal bovenin het stadion maar het zicht was daar nog opzienbarend goed. Als het niet uitverkocht is zijn de tickets heel goed betaalbaar tussen de 15 en 40 euro in. Het was ons de 50 Euro wel waard want ze wonnen 4-3 in de laatste minuut. Het stadion is daarnaast erg leuk om nog eens in een tour te bekijken. Er is veel meer te zien als bij Barcelona!


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Madrid