New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Englischer Garten

Een enorm stadspark. Een absolute hotspot! Je vindt er vier bekende biertuinen, namelijk de Chinesischer Turm, Seehaus, Hirschau en Aumeister. Het park, dat ruim 350 hectare groot is, begint bij het centrum van de stad (dichtbij de Odeonsplatz) en loopt helemaal door naar het noorden. Ook opvallend: je kunt er surfen! Dit gebeurt op de rivier de Eisbach bij het Haus der Kunst. Hier stroomt het water keihard uit een tunnel. Een uniek gezicht.


Tips

Monica. op 07 Jun. 2011 22:09

Wij hebbenbegin juni 2011 de fiets gepakt en eerst langs de Isar gefietst voordat we neerstreken bij een van de Biergartens in de Englischer Garten. Heerlijk sfeer, ongedwongen en heel relaxed. Je kunt zelf eten meebrengen, zolang je maar wat te drinken besteld! Daarna door de Engelse Tuin gefietst. Overal zie je families gezellig samen zijn, paartjes verliefd in het gras liggen. Studenten die verdiept zijn in hun boeken onder schaduw van een van de vele bomen. UIteraard helpt een zonovergoten dag, en het is heerlijk om er zo van te kunnen genieten! De Engelse Tuin is een heerlijk park om een dag of een deel ervan door te brengen. En absolute aanrader!


Plaats tip


» bekijk volledige kaart München