New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Champs-Élysées

Eén van de bekendste winkelstraten ter wereld. De straat is 1910 meter lang en 71 meter breed. De Arc de Triomph staat aan het westelijk beginpunt van de Champs-Élysées. Grote modeketens, zoals Louis Vuitton en Armani, hebben er hun vestigingen staan. Verder vind je er diverse autozaken, restaurants en andere horecagelegenheden. De Champs-Élysées is traditioneel het eindpunt van de wielerkoers de Tour de France.


Tips

Anne op 14 Apr. 2012 17:54

Het is erg leuk! ik ben met een paar vriendinnen geweest, en de winkelstraat vlakbij is ook erg leuk. succes.


Demi vintges op 02 Aug. 2009 16:39

ik ga erheen in de zomervakantie en ik heb er zo'n zin in!! ik ga met mijn vader hele leuke dingen doen!!! als ik weer terug ben ga ik zeker mijn hele verhaal hier schrijven!!! ik geef daarom ook een positief, ookal ben ik er nog nooit geweest, het lijkt me gewoon super! mijn cijfer zal ook hetzelfde blijven!!! Demi


Kelly op 22 Feb. 2009 11:43

parijs is echt een aanrader het is daar echt heel leuk. en er zijn veel mooie gebouwen!! ik ben er in de kerstvakantie geweest en moet er voor school een spreekbeurt overdoen.


Liselore op 20 Nov. 2008 13:25

Leuk om overheen te lopen om bij de Arc de Triomphe uit te komen, maar de winkels vind ik niets.


Rianne op 25 Jun. 2008 13:24

Heerlijk om eens in de Champs-Elysee geweest te zijn. Maandagavond is het koopavond! Dat is echt een aanrader, want met het prachtige uitzicht op de verlichte Arc Du Triomfe wordt het lopen langs de dure winkels nog magischer.


Annelies op 07 Jun. 2008 12:12

Erg leuk om langs te lopen, vooral 's avonds als de bomen mooi verlicht zijn. Superduur en superdruk, maar erg mooi.


Martin op 17 Dec. 2007 22:05

Hartstikke leuk om een keer mee te maken. Hou er rekening mee dat het hier ALTIJD hartstikke druk is, niet echt de plek voor bv mensen die moeilijk te been zijn. Winkels weten allemaal hun prijzen, ERG duur en ERG druk. Hou rekening met lange wachtrijen tot buiten de winkels. een (klein) bakje koffie kost rond de 6 euro.


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Parijs