New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Speicherstadt

Een negentiende-eeuws pakhuizen-complex, waar kanalen tussendoor stromen. Gelegen in de rivier de Elbe, in het centrum. Speicherstadt is één van de toeristentoppers van Hamburg. Vrijwel elke rondvaart gaat door Speicherstadt. De pakhuizen staan letterlijk in het water. Verder vind je op Speicherstadt veel musea, zoals het Hamburg Dungeon, Miniatur Wunderland en het Spicy's Gewürzmuseum

 


Tips

Liselore op 20 Nov. 2008 13:58

Absoluut prachtig en heel sfeervol! Stap gewoon wat musea binnen om een compleet beeld van de oude Speicherstadt te krijgen. Geen van de musea zijn echt geweldig, maar dragen wel bij aan de gehele ervaring. Hamburg Dungeon is best leuk, ook als je Duits niet fantastisch is, is het goed te volgen. Het zogenaamde toppunt, de waterachtbaan waar overal mee geadverteerd wordt, is alleen een grote afknapper (en daarmee erg grappig als je beseft dat dat alles was). Je bent er ruim een uur zoet mee, en dat maakt de hoge entreeprijs goed.


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Hamburg