New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Letná-park

Eén van de hotspots om wat te drinken. In de biertuin in het Letná-park heb je een prachtig uitzicht over de rivier de Moldau en het centrum van de stad. Je zit onder een dak van bomen en tussen scholieren en andere Praagse jongeren. Bier haal je bij de standjes, die aan de biertuin grenzen. Ook zit er een restaurant waar je goedkoop pizza’s en andere gerechten kunt bestellen.


Tips

Praagse inwoner op 25 Apr. 2013 21:42

In tegenstelling tot wat de Praag bezoekster zegt, is er wel een biertuin, iets moeilijker te vinden, het is in het rechtergedeelte (van het kasteel af) van het park, terwijl je gevoelsmatig naar links loopt. 35CZK voor een halve liter (1,40 euro). Aanrader!


Praag bezoekster op 15 Aug. 2010 16:23

Als je de vele trappen naar het Letnapark overwonnen hebt kun je inderdaad genieten van het prachtige uitzicht. Helaas is er geen biertuin, geen restaurant, geen enkele horeca! Ik raad af om 's avonds het park te bezoeken i.v.m. tippelaars. Kortom: Neem voldoende water mee en overdag bezoeken voor een prachtig uitzicht!


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Praag