New: This domain is for sale. If you're interested just send us an e-mail on [email protected] Act now, we plan to sell short term.

Aker Brygge

Een winkel- en uitgaanscentrum. Gelegen aan de haven van Oslo. Op de plek waar je nu Aker Brygge vindt, stond in 1982 nog een scheepswerf. Later, tussen 1986 en 1998, ging het hele gebied op de schop. Tegenwoordig vind je er winkels, bedrijfsruimten, horecagelegenheden en een bioscoop. In Aker Brygge flaneren Noren en toeristen graag langs het water en de boten die er liggen. Verder kun je in Aker Brygge de boot pakken naar Bygdøy, het schiereiland waar je diverse musea en stranden vindt. Ook is Aker Brygge het startpunt voor een sightseeingtoer per boot. Verder heb je een goed zicht op zowel het stadhuis als het Akershus Slott. Het Nobel Peace Center vind je ook bij Aker Brygge. 


Tips

Karin op 29 Oct. 2007 11:35

Leuk om even rond te lopen! Het is echt een verzamelplek van jeugd, die lekker een plekje bij het water zoeken om te kletsen. Ook oudere mensen lopen er gezellig rond te flaneren. De terrasjes is altijd nog wel plek, maar neem wel een goed gevulde portemonnee mee!


Plaats tip


» bekijk volledige kaart Oslo